Нов протест в Перник заради водния режим. Той беше въведен

...
Нов протест в Перник заради водния режим. Той беше въведен
Коментари Харесай

Областният управител на Перник: Имаме решение на проблема, оставка може винаги да се подаде

Нов митинг в Перник поради водния режим. Той беше въведен при започване на предходната седмица поради сериозно ниското равнище на бент. " Студена ", който доставя питейната вода на града. Хората желаят оставката на регионалния шеф на града Ирена Соколова.
 
Тя излезе при протестиращите и ги предложения да участват на експертния публичен съвет, който се организира през днешния ден . Те обаче отхвърлиха.
 
" И аз се срамя от ситуацията, в което съм. Оставката е акт, който може да бъде осъществен във всеки миг. По-важното е по какъв начин ще бъде открито решение. В момента имаме проект за справяне ", сподели тя.

 
Соколова сподели събрани данни от направената от нея обиколка на водосборната зона през вчерашния ден , които сочат огромни разлики в количеството постъпление на вода.
 
" Разликата е фрапантна, само че има експерти, които ще обяснят това. Ние намерихме на огромна част от водоизточниците противозаконни отклонения на вода ", сподели още регионалният шеф.-->
 
Протестиращите попитаха по кое време язовирът е източен и къде е отишла водата. Те упорстват всички виновни да си подадат оставката и да отидат на съд.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР