Нов протест срещу високите цени на горивата, поскъпването на живота

...
Нов протест срещу високите цени на горивата, поскъпването на живота
Коментари Харесай

Нов протест срещу горивата в Раковски тази неделя

Нов митинг против високите цени на горивата, повишаването на живота и ниските приходи готвят жителите на Раковски тази неделя, оповестява PlovdivNow.bg. Вчера десетки поддържаха националния митинг и излязоха на автошествие, като блокираха един от изходите на града, в посока Пловдив.

Ние, жителите на Община Раковски, се разгласяваме срещу повишаването цените на горивата и повишаването цената на застраховка „ Гражданска отговорност ”. Също по този начин желаеме диференцирана данъчна ставка за храни, медикаменти и горива и неотложно прекъсване законопроекта за Гражданската отговорност и за локалните налози в частта на леките коли, показаха протестиращите.

Те са решени да продължат с автошествията, до момента в който настояванията им не бъдат чути. По тази причина към този момент са уведомили кмета Павел Гуджеров за нов кротичък цивилен митинг идната неделя. На 18 ноември от 11 до 17 часа те ще се съберат при започване на Раковски, квартал Парчевич, до табелата за обитаемо място –посока село Стряма. „ Дано тази седмица да сме повече хора ”, надяват се уредниците. И приканват всички свои съграждани да ги поддържат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР