Нов пролетен подарък ни поднася времето. Температурите отново ще бъдат

...
Нов пролетен подарък ни поднася времето. Температурите отново ще бъдат
Коментари Харесай

Още един подарък! Очаква ни поредният слънчев ден

Нов пролетен подарък ни сервира времето. Температурите още веднъж ще бъдат над 10 градуса.
Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и ще е слаб, в доста региони ще стихва и сутринта тук-там в низините и котловините видимостта ще е понижена. Преобладаващите минимални температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°, а оптималните ще са най-вече сред 10° и 15°, в София - към 10°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб, след обяд до сдържан. Максималните температури ще бъдат 11°-13°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще бъде слънчево. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 7°.
В петък и събота вятърът ще е северозападен, в Дунавската низина до сдържан, а съвсем безшумно ще е в Югозападна България. Ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там, повече в събота, в низините и котловините ще има мъгла. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните сред минус 1° и 4°, оптималните - сред 9° и 14°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР