Нов проект беше реализиран в рамките на инициативата ЕНЕРГО-ПРО за

...
Нов проект беше реализиран в рамките на инициативата ЕНЕРГО-ПРО за
Коментари Харесай

Специализирани стаи за детско развитие бяха създадени с подкрепата на ЕНЕРГО-ПРО

Нов план беше осъществен в границите на самодейността „ ЕНЕРГО-ПРО за обществото “. С финансовата поддръжка на компанията бяха оборудвани две стаи, които ще оказват помощ на децата в детска градина „ Моряче “, гр. Варна, да овладеят умения за другарство с връстници и възрастни в разнообразни обстановки. Официалното показване на новите придобивки пред обществеността и медиите се състоя през днешния ден в наличието на управлението на образователното заведение и представители на ЕНЕРГО-ПРО.

„ Комуникацията е главното изискване за развиването на детето и най-важният фактор за образуването на личността. Щастливи сме, че ЕНЕРГО-ПРО оцени добавената стойност на нашата концепция за основаване на специфични кътове, в които възпитаниците на детска градина „ Моряче “ ще имат опция да развият умения за дейна независима отзивчива активност, обществена отговорност, дарба да усещат и да схващат себе си и другите “, показа по време на откриването госпожа Галина Йовчева, шеф на образователното заведение.

Основните цели на осъществения план са да се насърчи ползата на децата към хората в близост, да развие възприятието им за схващане и съпричастност, както и отзивчивите им умения. Чрез действия като разглеждане на чертежи и фотографии, свободно и тематично изобразяване, имитативно-изпълнителни извършения, моделиране и разбор на дадени обстановки, ролеви и словесни игри децата ще се научат още на интензивност и автономия, както и ще изградят черти у характера, които са в основата на построяването на позитивни партньорски качества.

„ ЕНЕРГО-ПРО поддържа развиването на устойчиви модели за смяна на публичните настройки. Стартиралата преди една година самодейност в поддръжка на локалните общности е нашият израз на ангажираност с изключение на към клиентите ни, и към стабилно развиване на обществото посредством реализация на обществено значими планове. Щастливи сме да обявим, че в границите на тази една година финансирахме и завършихме сполучливо 16 плана, а още три са в стадий на осъществяване. Инициативата „ ЕНЕРГО-ПРО за обществото е дълготрайна, като приветстваме всички новаторски хрумвания от образователни заведения или общини в цялата страна, които имат за цел образуването на полезности и настройки за устойчива смяна в интерес на локалната и национална общественост “, сподели от своя страна госпожа Попова при представянето на новия осъществен план.

Заявленията за финансиране, както и критериите за присъединяване са налични в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР