Нов продукт с реактивен ранец, наречен Jetson ONE, направи своя

...
Нов продукт с реактивен ранец, наречен Jetson ONE, направи своя
Коментари Харесай

Jetson ONE, новият реактивен ранец, който може да лети със скоростта на автомобил, ще бъде пуснат в продажба през следващата година — и предварителните поръчки вече са общо 300 единици

Нов артикул с реактивен ранец, наименуван Jetson ONE, направи своя уводен полет в Съединените щати тази седмица, а компанията, която стои зад нея, споделя, че чака да стартира доставки на клиенти през 2024 година че към този момент има 300 направени предварителни поръчки за Jetson ONE, който ще се продава на дребно на $98 000.

Съобщава се, че Jetson ONE може да реализира оптималната скорост на полет от 63 благи в час и височина от 1500 фута. Задвижва се от осем електрически мотора, всеки със лична батерия, свързани с осем витла. Общо взето, това е задоволително, с цел да генерира към 20 минути полетно време, преди да би трябвало да се презареди.

Основно, неговите дизайнери са съумели да запазят цялото нещо под 200 паунда, класифицирайки го като „ ултралек “ аероплан, което значи, че не предстои на същите строги разпореждания от Федералната авиационна администрация като другите типове летящи коли, които излизат на пазара.

Това значи, че клиентите на Jetson ONE ще могат да употребяват новата си играчка без какъвто и да е лиценз, документ или тестване — за разлика от значимите проби и документи, на които са подложени водачите на самолети и хеликоптери дилетанти.

Главният изпълнителен шеф Стефан Д'хаене сподели пред Axios, че да се научиш да управляваш Jetson ONE лишава „ към пет часа ”, след което новокръстеният водач ще употребява „ подсъзнателен надзор на джойстика ”, с цел да ръководи, „ до момента в който полетният компютър се оправя със комплицираните неща. ”

Продуктът се предлага и с „ балистичен парашут ”, ​​ако нещо се обърка.

„ Нашата задача в Jetson е да демократизираме полетите и да създадем небето налично за всички “, сподели D'haene.

Присъединете се към нашия безвъзмезден бюлетин за седмични актуализации за най-готините нововъведения възстановяване на живота ни и избавяне на нашата планета .

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР