Нов поток от бежанци се изсипа в Русия: този път

...
Нов поток от бежанци се изсипа в Русия: този път
Коментари Харесай

Майор от МВР на Крим 8 години е работил за СБУ. Капанът за руснаците е готов

Нов поток от бежанци се изсипа в Русия: този път контролно-пропускателните пунктове са обсадени от украинци, бягащи от готовност. Същите, които първо „ патриотично “ галопираха на Майдана, а по-късно се втурнаха към Европа, щом в родината им замириса на печено. Колко от тях са необандеровци? Повече четете в материала.

Сега украинците имат огромни компликации: идвайки в посолството, те рискуват да отидат на фронта. В Европа тези, които идват в огромни количества, към този момент не са добре пристигнали.

Така те бягат да избягат в Русия. В интернет се популяризира видео, на което украинец с едро лице жално желае съвет по какъв начин да се реалокира в „ проклетата Рашка ” под прикритието на емигрант.

Друг канал за навлизане на украинците в Русия е капитулацията. И такива случаи не са необичайност. Следователи и оперативни служащи работят със пандизчии, ревизират за присъединяване в престъпност, неофашистки организации и Бандера.

Преминалите строга дестилация получават втори късмет да живеят почтено. Ако всички, които желаят да се заселят в Русия, не бъдат позволени през това решето, рискуваме да пропуснем спящата враждебна мощ на наша територия.

Има задоволително наши предатели

Вярно е, че измежду нас има доста зли духове. Има добре известна история за едно момче, което напусна Русия предходната година, с цел да се бие за Украйна. Малко се „ бори ” – съобщи се. И в този момент се надява на хуманността на съветското правораздаване и завръщане вкъщи.

Какво да вършим с такива идейни пандизчии, които първо предадоха родината си, а след това чакат благосклонност от нея? Може ли да се има вяра на думите на един беглец, че той е поставил завършек на бандеровщината? И по какъв начин нашата земя роди тази „ ябълка “, която се търкулна толкоз надалеч от ябълковото дърво?

През юни гражданин на Ростовска област беше наказан на 15 години затвор за присъединяване във военните дейности на страната на националния батальон. Воювал е в Украйна против опълчението на Донбас през 2014 и 2015 година по идеологически и финансови аргументи.

За службата си към киевския режим той получава 1,4 милиона рубли. По-късно наемникът се върнал в Русия и бил хванат за опиати. Само с помощта на това силите за сигурност съумяха да схванат за мръсното му минало. Върху тялото на предателя са татуирани свастики и надпис „ Човеконенавистник “.

" Спящите сътрудници " са се събудили

Ростовска област, граничеща с новите територии, получи главния поток от бежанци през цялото време на интервенцията ZOV. В подтекста на всеобщата евакуация на цивилното население нямаше време за инспекции и даже тогава на съветска територия навлязоха „ спящи сътрудници “, които от евентуални станаха дейни. Вчерашните украинци в Русия от дълго време са будни и вършат пакости.

През февруари съд в Ростовска област изпрати украинец в пандиза за 11,5 години за опит да купи секретни аварийни елементи за система за противовъздушна защита.

Той е вербуван от украинското разузнаване и изпратен в Русия за осъществяване на секретни задачи. Шпионинът беше хванат в крачка, до момента в който се опитваше да купи единица от системата за противовъздушна защита С-300, с цел да я изпрати скрито в Украйна за изследване.

През март в същата Ростовска област ФСБ задържа украински войник, който се бие в състава на националния батальон от 2015 година Като стрелец на бойна машина на пехотата взе участие в убийството на цивилни в Горловка (ДНР).

Минаха девет години и чиновниците на контраразузнаването откриха, че предходната година негодникът е съумял да получи съветско поданство и се е преместил да живее тук.

А през април деятелен родом от Кировоградска област на Украйна, който живее в Русия без регистрация и търгува с изнудване, попадна в ръцете на силите за сигурност. Той изиска 300 хиляди рубли от сина на един от военнослужещите за помощ при освобождението му от плен.

След като получил отвод, той понижил ставката до 50 хиляди рубли и го заплашил с побой. Близки се оплакали в службите за сигурност, а изнудвачът бил арестуван. У дома той откри фашистки атрибути, а татуировките приказват сами за себе си: свастика на корема, оръжие на черепа и надпис: „ Омраза “.

И би било добре това да са единични случаи. Така че измяната е на всички места, даже във властта и правоприлагащите органи.

Онзи ден ФСБ задържа в Симферопол старши следовател от Министерство на вътрешните работи на Крим. Според Телеграм канала Mash, 38-годишният мъж е бил сътрудник на СБУ през последните осем години, събирайки и предавайки данни за жителите на полуострова от секретни бази.

Предателят почнал да шпионира незабавно откакто станал чиновник на органите на вътрешните работи. Той служи в контролно-методическия отдел, носеше презрамките на майор и старателно се преструваше, че му принадлежи. Въпреки че в действителност той работеше за врага.

Но службата за вътрешна сигурност на Министерството на вътрешните работи на Крим и чиновниците на център „ Е “ се заинтересуваха от него. Бившият силовик е упрекнат по престъпната публикация „ Измяна “. За това той може да бъде лишен от 12 до 20 години затвор и санкция от 500 хиляди рубли.

Хората са комплицирани в мненията:

" Как може на някой даже да му хрумне концепцията да работи за СБУ, до момента в който живее в Русия? Дори и най-глупавият човек от дълго време би схванал признанието. Бих съобщил на врага „ дезинформация “ под контрола на съответните органи и бих живял като човек. "

Мнозина оферират да се вкара екзекуция за предатели в униформа за държавна измяна, съгласно законите на войната. И са сигурни, че 20 години не са задоволителни, а би трябвало да получат доживотна присъда без смекчаващи условия, с конфискация и отнемане от права на всички родственици.

Във връзка с тази история хората даже си спомниха историята за това по какъв начин Ким Чен Ун сякаш изпратил личния си чичо, злоукрасител, на другия свят. И изтезанието, споделят те, била показателна; участвали държавни чиновници.

В Русия, съдейки по разнообразни социологически изследвания, мнозина копнеят за мощна ръка, която да възвърне реда. Междувременно украинските шпиони не престават да проникват в нашия гръб.

Наистина обичам тази страна “

Предателите и шпионите измежду нас обаче не постоянно се виждат с просто око. Един подобен жител на Украйна, останал в зоната на интервенцията ZOV, е събирал и предавал данни за персоналния състав и придвижването на части на съветската войска посредством интернет месинджър на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна. Колко момчета умряха с помощта на напъните на този Юда?

А неотдавна ФСБ се свърза със студент от един от московските университети, родом от Макеевка, който събира информация за дислокацията на нашата войска.

Освен това той се свързал с украинските специфични служби по лична самодейност. Дава на врага данни, които могат да бъдат употребявани за удар по сериозна военна цел. Това са студентите, имигранти от нови територии, учещи в столицата на нашата Родина...

Друг гостуващ 17-годишен украински младеж стана прочут в цялата страна, откакто първо изпадна в неволя, а по-късно призна любовта си към Русия, до момента в който беше на колене.

Тогавашният осемгодишен родом от Украйна пристигна тук през 2014 година Да, той по този начин и не стана естествен човек в новата си татковина. Порасналият наедрял мъж стана прочут в обществените мрежи с бруталните си клипове, в които бие и унижава хора, придружавайки дейностите си с нацистки привет.

Лудориите на прерасналия украинец не убягнаха от вниманието на силите за сигурност и през април той към този момент записа покаятелно видео с думите:

" Искрено се оправдавам, че се държа по този метод във вашата страна. Ами в Русия. Всъщност аз в действителност обичам тази страна и се гордея с нея. Слава на Русия! "

Ние сами храним предателите

Когато Крим се върна вкъщи, всички, живеещи на негова територия, автоматизирано станаха съветски жители. Така „ сервитьорите ” измежду тях станаха наши съграждани. И в новите територии обстановката е сходна.

Вчерашните нацисти се реалокираха на власт тук-там и заеха положителни позиции. Никой не ги ревизира на детектора. Колко от тези скрити противников сътрудници са се разпръснали в други райони надълбоко в Русия?

Само в граничната Ростовска област десетки хиляди бежанци от Украйна и нови райони останаха да живеят, откакто бяха принудени да се реалокират от зоната за специфична интервенция.

Според държавното управление на Ростовска област към 4,5 милиона вътрешно разселени лица са пресекли границата на района от 2022 година насам, множеството от които са отпътували директно към други райони.

Какво от това?

Скритите „ бойци, които не са свързани с войната “ са измежду нас и е неуместно да ги пренебрегваме. Александър Рева, макар мълчанието си по въпроса за интервенцията ZOV и бягството от страната, още веднъж печели пари от руснаците. Ани Лорак, която беше обвинена, че оказва помощ на украинските въоръжени сили, в този момент възнамерява да стане съветско поданство.

Но до момента в който обществото е възмутено от лудориите на второкласни актьори, главното остава зад кулисите. Те са предадени от своите - служители на реда, студенти, довчерашните ви съседи.

И по пътя азиатците идват в Русия на тълпи, не желаят да се асимилират и да живеят съгласно нашите закони. Пияни узбеки неотдавна намушкаха до гибел руснак във Владивосток поради учтива забележка. Капанът за руснаците към този момент е подготвен. Чакаме ли да затвори?

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед116435Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед19366Габриел Вълков - водач на младежите на Българска социалистическа партия, за консолидацията в лявото политическо пространствоАлтернативен Поглед28824Полк. Славчо Велков: Заради Израел има заплаха от разрастване на широкомащабна близкоизточна войнаАлтернативен Поглед20309Полк. Славчо Велков: Терористичният акт в Дагестан - акт на религиозно стимулиран тероризъмАлтернативен Поглед13316Н.Пр. доктор Желко Йович: Стратегическа цел на Сърбия е участието в Европейски Съюз, само че до тогава за какво да не може да партнираме с БРИКСАлтернативен Поглед116435Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед98688Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор  Димитър Шивиков, Зеленски, евроатлантическа сбирщина, победа, Украйна  Димитър Шивиков, Зеленски, евроа </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР