Нов план за имиграцията в САЩ. Президентът на страната Доналд

...
Нов план за имиграцията в САЩ. Президентът на страната Доналд
Коментари Харесай

Който емигрирал в Америка - емигрирал! Вече ще има нови правила

Нов проект за имиграцията в Съединени американски щати. Президентът на страната Доналд Тръмп разгласи, че преимущество ще имат претенденти, които приказват британски език и могат да устоят фамилиите си. Целта е да бъде въведена система, при която имигрантите да бъдат одобрявани въз основа на качествата им, вместо на лотариен принцип или поради фамилни връзки.

„ Новата система не разрешава на имигрантите да взимат помощи и на американските служащи да губят работата си. Не могат да дойдат и да стартират да получават обществени помощи. Това няма да се случва. Няма да могат да го вършат. Реформата ще обезпечи на американските служащи нарастване на заплатите посредством понижаване на неквалифицираните имигранти”, съобщи Тръмп.

Американският президент подписа и Закона за наказания против Русия. Така президентът към този момент ще би трябвало да получи утвърждение от Конгреса, с цел да облекчи ограниченията против Москва. Самият американски президент обаче разгласи, че това е противоконституционно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР