Нов пети център за обслужване на клиенти отваря врати на

...
Нов пети център за обслужване на клиенти отваря врати на
Коментари Харесай

Нов клиентски център на “Софийска вода” отваря врати на 1 февруари

Нов пети център за обслужване на клиенти отваря порти на 1 февруари (понеделник) на бул. „ Цар Борис III ” 159 в постройката на Бизнес център Интерпред. Локацията е отзивчива и комфортна за клиентите ни от южните елементи на столицата, а работното време е от 08:00 до 17:00 часа с две паузи от по тридесет минути за стерилизация на помещението.
Новият център обезпечава функционално разделяне на услугите, с цел да се спести стеснение, както и времето на клиентите. Той разполага с 5 обособени гишета за заплащания на сметки и други такси, за даване на бързи услуги и информация, и за заявяване на услуги, които изискват по-дълго време за работа с избран клиент.

Във всички центровете работи електронна система за последователност на обслужване посредством билети с номера за ориентиране на клиентите. На екрани се предлага цифрово видео наличие с услугите на сдружението, препоръки към клиентите и настоящи вести. Осигурени са и комфортни места за изчакване с безвъзмезден Wi-Fi.

„ Софийска вода “ разполага и с набор от електронни услуги, от които елементарно и безвредно може да се възползва всеки на електронен адрес. Всички центрове за обслужване на клиенти на сдружението съблюдават строги противоепидемични ограничения - обезпечени са препарати за ръце, инсталирани са защитни загради, a пространствата се затварят и дезинфекцират по няколко пъти на ден.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР