Нов пътен инцидент е имало във Враца днес, видя само

...
Нов пътен инцидент е имало във Враца днес, видя само
Коментари Харесай

Кошмарът не спира! Бус помете дете на оживена улица във Враца /снимки/

Нов пътен случай е имало във Враца през днешния ден, видя единствено BulNews.bg. В кошмарния вторник дете е било пометено от бус на натоварена улица в централната част на града.
Произшествието е станало преди минути пред постройката на ДЗИ на улица „ Георги Раковски “. Бус „ Форд Транзит “ с врачанска регистрация идвал откъм площад „ Св. Софроний Врачански “. Той спрял на пешеходната пътека малко по-надолу и тръгнал в посока банка ДСК.
Изневиделица пред возилото излязло 5-6 годишно момиченце. Шофьорът не съумял да реагира в точния момент и го блъснал, при което то паднало на земята.
Очевидци на случая описаха, че детето е било на десния тротоар. На левия била неговата баба, която си говорела с другарка. Тя извикала внучката си да пристигна при нея и тя тръгнала, без да се огледа. В този миг продавачки от околните магазини се развикали да не минава и момиченцето, което било пресекло към този момент на половина натоварената улица, се върнало. Тогава било ударено от буса.
Само ниската скорост на автомобила избавила детето от съществени контузии. По неофициална информация то е добре. Линейка е отишла на мястото, само че бабата отказала медиците да прегледат детето и гузно напуснала местопроизшествието.
В момента на мястото към момента има екипи на полицията и спешна помощ.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР