НОВ ОРЛЕАНС — Всичко започна с жестоко изхвърляне за загуба

...
НОВ ОРЛЕАНС — Всичко започна с жестоко изхвърляне за загуба
Коментари Харесай

Томи Де Вито пое загубата на Джайънтс, светците „Paisan“ се подиграваха на брадичката, тъй като задачата става все по-трудна

НОВ ОРЛЕАНС — Всичко стартира с грубо изхвърляне за загуба от 8 ярда от бранителя на светците Демарио Дейвис на секундата на Джайънтс владеене.

След това, във втората игра от втората четвърт, всичко стана пикантно като елементарна джамбалая в Ню Орлиънс, когато защитният завършек на Светците Танох Кпасагнон уволни новобранеца куотърбек на Джайънтс Томи ДеВито за нова загуба от 8 ярда и продължи да чества с подигравателна версия на италианският жест на притискане на ръка, който DeVito отприщва, когато хвърля TD пас.

„ The Paisan? “ Kpassagnon го назова с усмивка, откакто Saints удариха DeVito и Giants като един от тези фино начукани пилешки котлети, които DeVito обича, 24-6 в Superdome. „ Не мога да си припиша заслугите за това. Ще го дам на нашия новобранец [Браян Брези]. Някак си го измисли. Той несъмнено имаше концепцията да вдигне италианските пръсти.

„ Аз съм от Фили. Имаме цялостен куп италианци там, тъй че съм привикнал с италианския. Получих доста текстове. Имам мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР