Нов опит: НС пробва отново да си избере председател. След

...
Нов опит: НС пробва отново да си избере председател. След
Коментари Харесай

Нов опит: НС пробва отново да си избере председател

Нов опит: Народно събрание опитва още веднъж да си избере ръководител. След нова отмора, депутатите организират нов опит за гласоподаване на кандидатурите за началник на 48-тото Народно заседание.

В момента претендентите за поста към този момент сатанаха петима, откакто по време да вторите дебати . Така за поста се борят още препоръчаният от ГЕРБ Росен Желязков, издигнатият от Политическа партия и подсилен от Демократична България Никола Минчев, претендентът на Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин и предлагането на „ Възраждане “ – Петър Петров.

, депутатите се върнаха в залата, с цел да гласоподават. само че бе оповестена нова отмора, поискана от Движение за права и свободи.



След отмора, новите депутати се върнаха още веднъж в пленарна зала, с цел да се опитат да решат конституционната рецесия, която бе подбудена от  да изберат ръководител на Народно събрание.  Това се наложи, след като парламентарен началник не бе определен и на балотажа, на който отидоха Росен Желязков от ГЕРБ и Никола Минчев от Политическа партия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР