Нов обрат в делото срещу алкохолния бос Миню Стайков. Съдебната

...
Нов обрат

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Нов обрат в делото срещу Миню Стайков: Сагата започва отначало

Нов поврат в делото против алкохолния необут Миню Стайков. Съдебната сага ще стартира изначало, откакто съставът, претрупан с разглеждането на делото, си направи отказ.

Оказва се, че ръководителят на състава, арбитър Вилислава Ангелова, се явява бизнес сътрудник на  предприемача. Заедно те са притежатели в „ Бигс Бери Сбит “ ЕООД. Фирмата е благосъстоятелност на „ МБ ” ООД, в което съучастник е точно подсъдимият Миню Стайков.

Именно поради това съдийката взема решение да си направи самоотвод

Припомняме ви, че Ангелова, се разгласи срещу закриването на профилираното правораздаване. Тя стана известна с репликата:

„ Дори и да ни изхвърлите от системата, проведените незаконни групи с наслада ще ни одобряват ”.

В най-скоро време се чака ръководителят на Софийски градски съд Алексей Трифонов да дефинира нов арбитър, който да стартира разглеждането на делото от начало.

Съвсем неотдавна стана ясно, че Миню Стайков за малко не станал жертва на Нотариуса

Известните богаташи Маринела и Ветко Арабаджиеви да водят на Божанов нови тлъсти клиенти. Най-много го блазнел свата на олигарсите Миню Стайков, както и Веселин Денков, чиято половинка Ивайла бе в тясното обграждане на Маринела по това време. За негово злощастие Денков и Стайков излезли костеливи орехи. Те отказали станат жертви на рекета. Нещо повече – Ивайла Бакалова единствена се осмели да покаже лицето му пред обществото, представяйки сензационни и скандални записи по какъв начин той изнудва мъжа й със стотици хиляди евро.

Източник: Народ  
Още вести четете в категория Крими и темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР