Нов мъж има в живота на първата жена на Асен

...
Нов мъж има в живота на първата жена на Асен
Коментари Харесай

Жената на Блатечки има нов мъж: Имам човек до себе си, не ме съжалявайте

Нов мъж има в живота на първата жена на Асен Блатечки – Катерина, дочу HotArena.
„ Имам мъж до себе си, вие не берете грижа “, разяснява режисьорката. Тя отхвърля да каже какво има поради, само че съгласно хора в артсредите се носи слух, че първата жена на Блатечки е ухажвана от по-млад мъж. Той не спирал да й изпра
Ща известия и да я моли за срещи. Засега не е ясно дали Катерина е откликнала на мераците на ухажора си, само че е реалност, че е в добра форма, усмихната и спокойна, отбелязва „ България Днес “.
И отново съгласно осведомени Катерина е била на сантиментален воаяж с щерка си и новата си обич. Преди това пък тройката си е спретнала екскурзия и до Рим.

Припомняме, че повече от година мина, откогато мачо артистът Асен Блатечки спря да си играе на иди ми – дойди ми с манекенката Диляна Попова и трайно заживя с нея и общия им наследник Борил. Въпреки старанието на „ неприятното момче ” на българското кино да го играе примерен татко, 5-годишният му правоприемник продължава да се обръща към него с неутралното „ Асене ”, вместо „ тате ”. Неприятната обстановка изнервяла до прекаленост Асен, само че той стискал зъби, защото осъзнавал, че самичък си е отговорен, научи Lupa.bg.
Диляна изначало се опитвала да убеждава малчугана да не употребява това послание, само че по-късно се отказала. „ Асен се пробва да не го демонстрира, само че по никакъв начин не му е прелестно, че личното му дете го приема за инцидентен човек.

С години дребният е привикнал да вижда татко си горе-долу и е прихванал обръщението по име от майка си ”, разясняват в актьорската колегия.
Моделката държала Борил да прекарва допустимо най-вече време с биологичния си баща, като се надявала това да изглади връзката посред им. Постоянната претовареност на Асен обаче значи, че той е по-рядко със синчето даже от времето, когато беше разграничен с майка му. Нещо повече – от тази есен Блатечки потегля на интернационално турне с Калин Врачански и постановката „ Емигранти ” и напълно няма да се свърта вкъщи.
Иначе в арт средите се приказва, че Асен и Диляна към този момент мислят за ново попълнение в фамилията. Красавицатаа от много време мечтае да бъде многодетна майка и е безапелационна, че желае да има най-малко още едно дете.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР