Нов интересен продукт с името „Карта София“, се разработва в

...
Нов интересен продукт с името „Карта София“, се разработва в
Коментари Харесай

Пускат нов вид карта за градския транспорт в София за туристи

Нов забавен артикул с името „ Карта София “, се създава в Центъра за градска подвижност. Това е тъй наречените превозен документ, или карта за пътешестване по цялата градска мрежа с тридневен период на годност. Тя обаче дава на притежателите си и редица понижения, оповестиха от пресцентъра на ЦГМ.

Първоначалният стадий в изработването на „ Карта София “ към този момент е преминат, сега екип на ЦГМ я добавя с нови екстри. Тридневна карта за пътешестване в градския превоз е на стойност 20 лв., тя важи единствено за един собственик. Документът е за период от три поредни календарни дни, годният интервал е изписан на лицето на картата сега на издаването. Превозният документ, обаче, дава опция освен да се пътува без ограничаване до всички забавни за туристите места в София, само че и за понижения в над 50 обекта из огромния град. Сред тях са доста заведения за хранене, музеи, книжарници, обекти за спорт и забавление, в това число с картата може да се покара по-евтино и картинг.

Списъкът на включилите се към „ Карта София “ обекти се усилва с всеки минал ден планува се да стартира подготовка на книжка-каталог. В нея ще бъдат включени с снимки и координати всички обекти, които дават понижения на притежателите на картата. Тази брошура ще се трансформира в неделима част от нея. При посещаване в обект и откакто показа годна „ Карта София “, всеки екскурзиант ще получи маркираната в каталога отстъпка от цената в съответния обект. А до отпечатването на книжката-каталог, включените в картата места могат да се видят на формалната страница на ЦГМ https://www.sofiatraffic.bg/media/uploads/karta%20SOFIA%202.jpg

Карта София е предопределена за всички български и задгранични посетители на столицата, които по време на тридневен престой могат без ограничавания да пътуват по всички линии на метро, рейсове, тролеи и трамваи. В ЦГМ предвиждат, че ползата към „ Карта София “ ще бъде засилен в интервалите на деен туризъм както и по време на европейското председателството на страната ни, когато от 1 януари 2018 година за 6 месеца София ще се трансформира и в столица на страните от европейското семейство.

Картата може да се закупи от всички бюра за продажби на ЦГМ, в които има картови принтери и се издават транспортни документи.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР