Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби

...
Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби
Коментари Харесай

Жана Бергендорф удари джакпота: Вижте новия й мъж

Нов има в живота си певицата Жана Бергендорф. Изпълнителката заби бижутер от Велико Търново, само че грижливо го крие. Влюбената двойка се среща около общи познати и искрата пламва с цялостна мощ.

Певицата обаче е дискретна и не разкрива в обществените мрежи, че е обвързана, написа „ България през днешния ден ”. Единствено няколко оповестени фотоси на двойката разкриват връзката им. Двамата напълно не се крият, само че и не държат да са в светлините на прожекторите. Емануил е от Велико Търново, а в обществените мрежи мъчно могат да се видят негови фотоси. Затова пък има в обилие фрагменти на комплицирано направени златни бижута, които той прави на ръка.

Жана резервира прелестни връзки и с бащата на детето си –датчанина Стефан. „ Той е постоянна опора, безрезервен мъж и мечтаният татко. От дребното, които не ме изоставиха и предадоха ”, споделя още изпълнителката. Тя му желае цялото благополучие на света, като не пропуща да му благодари и за поддръжката, която й оказва. Други са връзките с екс гаджето й Лео, който даже заведе дело за домашно принуждение против нея. Заради него певицата дълго време не вярваше в любовта, огорчена от измяната му. Въпреки тъмното минало, през днешния ден изпълнителката е щастлива. И по всичко наподобява, че новият мъж й е върнал освен вярата, само че и усмивката!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР