Нов голям успех за КЦМ 2000 донесоха момчетата от отбора

...
Нов голям успех за КЦМ 2000 донесоха момчетата от отбора
Коментари Харесай

КЦМ Пловдив взе и Суперкупата на минифутбол

Нов огромен триумф за КЦМ 2000 донесоха момчетата от тима по мини футбол. След шампионската купа тимът на металургичния колос завоюва и Суперкупата на България. Двубоите бяха на игрищата на Спортна София в събота, където се организираха и финалите на Каменица Фен Купа.

КЦМ завоюва с класическото 3:0 против носителя на купата Либа България Milky Group Bio (София). И трите попадения за пловдивчани станаха дело на Димитър Джонджоров, който сграбчи и наградата MVP на финалната среща.

Това беше трети трофей от четири вероятни за КЦМ през тази година. Тимът стана първенец на България и притежател на Суперкупата, завоюва Купата на Пловдив Сиза спорт, само на отбора се изплъзна купата в Градската футболна лига Пловдив. Тимът стана и първият български достигнал до осминафиналите на Шампионската лига, която се организира през септември в Словения.

Припомняме Ви, че половината тим е от футболисти на Атлетик Куклен, който стигна до шестнайсетина финалите в шампионата за Купата на България и игра против Левски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР