Нов голям проблем с ваксинирането се появи у нас, научи

...
Нов голям проблем с ваксинирането се появи у нас, научи
Коментари Харесай

Мрежата загря след тази СНИМКА от красива водеща на БНТ, свързана с ваксинацията

Нов огромен проблем с имунизирането се появи у нас, научи организация БЛИЦ.

Публична загадка е, че в последните месеци доста хора се пробват да изкарат пари от имунизацията и в обществото и обществените мрежи се продават подправени зелени документи.

Цените варират от 50 до 1000 лв..

Доходоносният бизнес се развива стремително и от ден на ден жители вземат решение да си спестят имунизацията, а да прибегнат до по-лесния метод, с цел да имат доказателство, че са ваксинирани.

Има и хора, обаче, които са се възползвали от незаконната скица, само че по-късно са трансформирали мнението си и са поискали да се имунизират по естествения метод.

За подобен случай разкри известната журналистка от Българска национална телевизия Карина Караньотова.


Карина Караньотова

Красивата кореспондентка постна фотография от групата Софийски мотористи, в която жител пита по какъв начин да се имунизира като към този момент има подправен документ.



Публикацията беше залята от куп мнения като членът на групата получава разнообразни препоръки, като това да се обърне към прокуратурата, да търси ваксина на черно, да прибегне до мед, лимон и парацетамол с канапе от аспирин протект и други

Самата Караньотова е неприкрит последовател на имунизацията и постоянно приканва хората в обществените мрежи да се имунизират.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР