Нов фронт се очертава в Пловдив между представителите на властта.

...
Нов фронт се очертава в Пловдив между представителите на властта.
Коментари Харесай

Нов фронт в Пловдив: Каназирева отговаря на Иванов за почист...

Нов фронт се обрисува в Пловдив сред представителите на властта. Този път един против различен се изправят регионалният шеф Йордан Иванов от Демократична България и депутатът от ГЕРБ Дани Каназирева.

Като някогашен регионален шеф Каназирева изрично отхвърли, че договорът, който тя е подписала за почистването на речното корито на Марица, отваря врата на изпълнителя за противозаконен рандеман на наносни отсрочения и инертни материали.

Каназирева ще оповести детайлностите на брифинг, плануван от нея през днешния ден във връзка на изказванията на Йордан Иванов. По договорите, подписани от неговите прародители Здравко Димитров, Дани Каназирева и Ангел Стоев ще работи Междуведомствената комисия, както " Марица " писа.

Каназирева не се тормози от инспекцията и смята, че е работила като регионален шеф в публичен интерес.

Според Иванов обаче не е ясно при какви условия са подписани договорите и какви количества наноси са изгребвали от коритото компаниите, а също по този начин за какво изпълнителите са определени без нужната бистрота и гласност.

Областният шеф смята, че при по този начин предоставените поръчки договорите за разчистване на Марица съставляват " сякаш безплатна скица на ръба на безстопанствеността ".
Свързани вести Йордан Иванов разкри спекулация с противозаконен рандеман от коритото на Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР