Нов фейк с блъсната патрулка изигра хиляди българи. Снимка с

...
Нов фейк с блъсната патрулка изигра хиляди българи. Снимка с
Коментари Харесай

Нов фейк с блъсната патрулка изигра хиляди българи

Нов фалшив с блъсната патрулка " изигра " хиляди българи. Снимка с сякаш ударена полицейска колаи то не каква да е, ами от " скъпите ", се популяризира като чума в обществените мрежи, написа Глас нюз бг.

Първоначално от група за смешки, а след това и шофьорски групи, в които нормално се разгласяват действителни произшествия.

Този път фрагментът се оказа надалеч по-заблуждаващ от предишния, в който патрулка бе " кацнала " на трамвайните линии. Това докара до сполучливо подвеждане да още повече хора и считани за реномирани медии.

Така злополука с патрулка имаше в София и в Плевен и на други места съгласно постовете в мрежата. Реално няма такава.

Част от консуматори въпреки всичко съзряха " фейка ", само че те не съумяха да убедят хората, които са жадни за боричкане на новата патрулка за 122 848, 97 лева без Данък добавена стойност.

Както е известно, голяма вълна от неодобрение се надигна против новите патрулки на униформените поради огромния разход на средства. Тема, която би трябвало да се дискутира настрана и би трябвало да се разграничи от подправянето на произшествия и вести.

По данни на „ Телеграф “не става дума за злополука. Мощният близо 380 к.с. автомобил е спукал предна дясна гума, като служителите на реда я сменят с аварийна. Заради това колата е повдигната на една страна./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР