Нов фаворит за треньорския пост има в Байерн Мюнхен и

...
Нов фаворит за треньорския пост има в Байерн Мюнхен и
Коментари Харесай

Юп Хайнкес се завръща на бял кон в Байерн

Нов любимец за треньорския пост има в Байерн Мюнхен и съгласно Bild и още няколко авторитетни източника, това е Юп Хайнкес.

Хайнкес е със статут на легенда за баварския исполин и може да се завърне да вади отбора си от неприятностите.

Името му към този момент се спрягаше като един от разновидностите за заместител на Карло Анчелоти, само че в този момент към този момент назначението му наподобява съвсем несъмнено.

4 разновидността за нов треньор на Байерн

За 72-годишния експерт това би бил четвърти престой отпред на Байерн. През 2013-та той донесе и требъл на отбора от Мюнхен - Бундеслига, Купа на Германия и Шампионска лига.

Тогава Хайнкес се отдръпна от треньорската специалност и бе оповестил, че повече няма желание да работи, само че очевидно мини-кризата в обичания тим го е извадила от пенсия.

В славната си кариера Юп Хайнкес има триумфи и с Реал Мадрид и е един от четиримата треньори, спечелили трофея в Шампионската лига с два разнообразни тима.

В сряда вечер управлението на Байерн към момента не желаеше да разяснява въпроса, само че Bild чака до часове назначението му.

Ако Хайнкес поеме Байерн сега, ще води тима до края на сезона, като съгласно анализаторите, това значи, че Юлиан Нагелсман от Хофенхайм ще е неговият правоприемник от лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР