Нов документален филм разкрива света на художника Джим Кери, познат

...
Нов документален филм разкрива света на художника Джим Кери, познат
Коментари Харесай

Джим Кери стана художник

Нов документален филм разкрива света на художника Джим Кери, прочут най-вече като комедиен, холивудски артист.

 Снимка 308065

Оказва се, че комикът рисува от дете, само че в този момент показва своето изкуството в нов документален филм, наименуван I Needed Color или " Имам потребност от цвят ". В него той демонстрира любовта си към живописта и по какъв начин тя му оказва помощ да се свърже с " вътрешната си същина ".

 Снимка 308058

 Снимка 308059

Актьорът споделя, че за пръв път стартира да рисува, с цел да се оправи с прочувствени компликации: " Скицирах от самото начало, само че не направих доста картини. Внезапно, преди 6 години, когато се пробвах да изцелявам разрушеното си сърце, взех решение:

" Е, може би ще рисувам. " Когато в действителност започнах да рисувам, станах толкоз захласнат, че нямаше място да се придвижвам в дома си. Картините бяха на всички места. Огледах се в близост, беше в действителност мрачна зима в Ню Йорк и беше толкоз депресиращо. И мисля, че имах потребност от цвят. "

Всъщност не е единствената холивудска звезда, която протяга ръка към четката. Вал Килмър, Силвестър Сталоун са му сътрудници и в тази креативна тенденция. Музикантът Боб Дилън също е прочут и с картините си.



Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР