Нов документален филм на BBC има за цел да демистифицира“

...
Нов документален филм на BBC има за цел да демистифицира“
Коментари Харесай

Смъртта на Кърт Кобейн ще бъде „демистифицирана“ в документален филм на BBC благодарение на невиждани досега кадри

Нов документален филм на BBC има за цел да „ демистифицира “ гибелта на Кърт Кобейн от Nirvana, като опише шокиращата история на нещастието и нейните следствията в действително време, употребявайки архивни фрагменти.

BBC2 ще означи 30-ата годишнина от гибелта на Кобейн през 1994 година със специфична вечер на програмиране идващия месец. Акцентът ще бъде едночасовият документален филм Moments That Shook Music: Kurt Cobain, който ще включва фрагменти, които не са показвани до момента по английската телевизия.

През 1994 година Nirvana реализираха международен триумф като една от най-големите групи на планетата. Но ненадейно техният водещ артист си отиде, протегнал ръка на живота си, и светът искаше да знае за какво. Филмът употребява видеоклипове, снимани от локални почитатели в Сиатъл, вплетени дружно със недопечен материал от новинарски екипи, репортажи по това време. Той също по този начин съдържа трогателната реакция на електротехника, който откри тялото на Кърт, когато инсталираше система за сигурност в дома му в Сиатъл, плюс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР