Нов доклад твърди, че Кание Уест е използвал антисемитска реторика

...
Нов доклад твърди, че Кание Уест е използвал антисемитска реторика
Коментари Харесай

„Отвратителна нацистка мания“. Кание Уест искал да е като Хитлер

Нов отчет твърди, че Кание Уест е употребявал антисемитска изразителност на работното място от години и е платил на служащ, за данакара сътрудниците си да млъкнат по отношение на хипотетичното му расистко държание.

Главният изпълнителен шеф на Yeezyе сключил споразумениес някогашен чиновник, за който се твърди, че е бил очевидец на голям брой случаи, в които някогашният милиардер е възхвалявал Адолф Хитлер или нацистите на бизнес срещи,според NBC News.

„ Той ми приказва куп нелепости от рода на „ Нацистите са положителни в пропагандата “, твърди Рипс.

Въпреки че наподобява, че Рипс не е приемал Уест съществено преди, наподобява, че в този момент това се е трансформирало, откакто антисемитските мнения на рапъра се усилиха в обществените медиии в изявленията през последните няколко седмици.

„ Това е рисково, непоносимо и в действителност е принуждение. Това е някаква отвратителна, изпълнена с ненавист, странна нацистка фикс идея “, сподели художникът пред NBC News.

Рипс сподели, че Уест е прескочил границата, когато е почнал да покачва хора, които са се отнасяли зле с Рипс поради вярата му.

Рипс и другите източници не са първите, които излизат с изказвания, че Уест има фикс идея по Хитлер и нацистите.

Миналата седмицаCNN разгласява отчет, в който се твърди, че няколко души настояват, че Уесте желал да кръсти албума си от 2018 година „ Хитлер “, само че е трансформирал решението си по незнайна причина.

Бизнес началник също твърди пред новинарската организация, че бащата на четири деца е приказвал намерено за четенето на „ Mein Kampf “, автобиографичния манифест от 1925 година, написан от водача на нацистката партия.

„ Той възхваляваше Хитлер, като споделяше какъв брой е необикновено, че е съумял да натрупа толкоз доста власт и говореше за всички велики неща, които той и нацистката партия са постигнали за немския народ “, твърди някогашният сътрудник.

В началото на октомври някогашният кореспондент на TMZ Ван Латан съобщи, че Уест е споделил,че „ обича Хитлер и нацистите “по време на изявление в офисите на новинарската организация.

Журналистът твърди в своя подкаст „ Висше образование “: „ Знаех, че това е в него, тъй като когато пристигна в TMZ, той сподели тези неща и те ги извадиха от изявлението. “

Три източника, които приказваха с NBC News, повториха изказванията на Латан за Уест, употребяващ антисемитски език, до момента в който беше в TMZ.

Знаменитости, в това число Джон Леджънд, Джейми Лий Къртис и Хауърд Стърн,публично подлагаха на критика омразната изразителност на рапъра, като някои от тяхдорисравниха Уест с Хитлер.

Междувременно Уест наскорозагуби статута си на милиардер,след като компаниикато Adidas, Gap, Balenciaga и Vogueпрекъснаха връзките си с негослед изявленията му, което го накара краткотрайно да бъде блокиранкакто вInstagram, по този начин и вTwitter.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР