Нов детски кът в Ловеч откри тази вечер кметът Страцимир

...
Нов детски кът в Ловеч откри тази вечер кметът Страцимир
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч откри нов Детски кът в града

Нов детски ъгъл в Ловеч откри довечера кметът Страцимир Петков. Той подари за новата облага специфична детска рисунка, отличена в състезанието на ОДК „ Детство мое “ 2023 и благодари на притежателите за грижата и мисълта за децата на Ловеч и за предоставената им опция да играят и се забавляват.

Детският ъгъл, наименуван „ Дъга “, е построен от младото семейство Николай и Никоела Ликьови. Те и двамата са от Ловеч, само че живеят и работят в София. Николай е софтуерен инженер с предходен опит в автомобилната и ритейл промишлеността в България. Никоела е началник интернет планове и продуктов управител в българска компания, притежател на верига дрогерии за здравословен метод на живот. Родители са на две девойки на 3 и 7 години.

„ Осъзнахме, че Ловеч има незабавна потребност от място, на което децата да играят, да се забавляват интензивно, а в това време родителите да си отдъхнат от всекидневието у дома и да си кажат две думи на мира в пицария „ Версай “ или ресторант „ Престиж “, описа Николай. Между двете заведения има топла връзка и тъкмо оттова е входът към детския ъгъл.

Подкрепа за концепцията си двамата млади получили от бащата на Никоела - Ивайло Аврамов, притежател на заведенията „ Версай “ и „ Престиж “. Като вложител се включил и брат й Павлен Аврамов и по този начин планът се осъществил сполучливо.

Детски ъгъл „ Дъга “ е особено предопределен за деца от 0 до 10 години, като малчугани под 3 години наложително би трябвало да са с родителско наличие. Разделен е въображаемо на три съществени елементи по възрастови граници и ползи. Има част за най-малките, където може да бъдат открити голям брой играчки и магазин, както и детска къщурка на два етажа. В междинната част се обитава детският лабиринт, подобаващ за всички възрасти, в който деца (а постоянно и родители) се гонят, смеят и спускат по пързалката в басейна от топки. В последната част се намира стената за катерене и специфичният “път на силата ”, на които най-големите могат да тестват своята еластичност и умения за катерене. А когато всички се изморят, може да си починат с филмче пред 150-инчов екран. Има и зона за хранене на децата.

Детски ъгъл “Дъга ” предлага и опция за честване на детски празници. Работи всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР