Нов ден, ново кралско разкритие: Принц Хари призна, че се

...
Нов ден, ново кралско разкритие: Принц Хари призна, че се
Коментари Харесай

Хари: Резервите Шарлот и Луи ще имат същата съдба като МОЯТА

Нов ден, ново кралско разобличаване: Принц Хари призна, че се опасява, че племенницата и племенникът му - принцеса Шарлот и принц Луи - ще " свършат " като него.

" Макар че с Уилям сме говорили за това един или два пъти и той доста ясно ми е споделил, че децата му не са моя отговорност, аз въпреки всичко усещам отговорност, знаейки, че от тези три деца най-малко едно ще свърши като мен, аварийния ", показа Хари пред вестник " Телеграф " след излизането на мемоарната му книга, озаглавена успешно " Резервен ".

" И това ме боли, това ме тревожи ", продължава кралският наследник.

Заглавието на записките му идва от прякора, даден му от английските таблоиди - а съгласно описа на Хари и от крал Чарлз III. В книгата си херцогът на Съсекс споделя, че е бил " сянката, поддръжката, проект Б ".
   View this post on Instagram

 

" Дойдох на бял свят, ако нещо се случи с Уили - продължи херцогът. " Бях извикан, с цел да осигуря подкрепление, разпръскване, похищение на вниманието и, в случай че е належащо, аварийна част. Бъбрек, може би. Преливане на кръв. Частица костен мозък. Всичко това ми беше категорично разяснено през цялото време на житейския път и постоянно подсилвано по-късно. "

Той твърди също, че в деня на раждането му татко му е споделил на принцеса Даяна: " Чудесно! Даде ми правоприемник и авариен - работата ми е свършена. " Нито Бъкингамският замък, нито дворецът Кенсингтън са дали отговор на някое от изказванията, изложени в записките на Хари.

Съгласно линията на заместничество, след гибелта на крал Чарлз III принц Уилям ще се възкачи на трона, а Кейт Мидълтън ще бъде кралица-консорт. След това короната ще премине в ръцете на принц Джордж, а в случай че нещо се случи, двамата му братя и сестри ще бъдат идващите по ред.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР