Нов чутовен скандал се разрази около това кой у нас

...
Нов чутовен скандал се разрази около това кой у нас
Коментари Харесай

Анита Мейзер се забърка в нов скандал

Нов всеизвестен скандал се развихри към това кой у нас държи купата " Мисис Свят България " и победителките от чия конкуренция имат право да вземат участие в интернационалния конкурс. От едната страна е Меги Савова, а от другата скандалната Анита Мейзер.

Двете организаторки имат близо десетгодишна омраза по тематиката, която в този момент се развихри с нова мощ. И Савова, и Мейзер претендират, че единствено тя има право да провеждат състезанието и само тяхната победителка би трябвало да показва страната ни на " Мисис Свят ", написа " България Днес ".

" Лентите на Меги Савова не са купа ", разгласи първа Анита Мейзер в социалката си. Поводът за това е следващият конкурс, на който съперницата й Меги Савова връчва заветната лента на определената да стигне до международната корона.

Преди години, когато Мейзер отпътува за Китай да показва страната ни като Мисис България Свят, Савова обществено изригна против нея с, меко казано, неласкави изрази. Сега скандалната любителка на садо-мазото, поради което се озова и зад решетките, още веднъж сипва алкохол върху старите рани.

" Колкото и да са красиви победителките у нас, те нямат късмет на " Мисис Свят ", в случай че не са представяни от Анита ", разгласи се Мейзер. Тя изясни и аргументите за това свое мнение: " Вижте кои са определени в България, вижте кои се качиха на сцената на " Мисис Свят " и тогава спорете. Моята болна тематика към запазената марка " Мисис България Свят " продължава... Разберете, че има голяма разлика от лента до купа! Ето ви единствено няколко образеца, с цел да разберете, че носителките на международно лицензирана марка " Мисис Свят " са напълно разнообразни лица от тези, които годишно се обявяват като такива от Меги Савова в София ", ядосва се Анита.

Бившата затворничка приключи гневната си защита по адрес на Савова с апел към потребителите в обществените мрежи " да сложат единствено една от нейните представителки, стъпили на международния подиум, там, където Елвис Пресли е правил своето шоу и още доста други световноизвестни звезди ".

От Виена, където е на среща с кмета на града, Меги Савова не закъсня да отговори, също остро, на своята отдавнашна съперничка.

" Няма да се разправям непрестанно с Анита Мейзер, с цел да я върша известна и хората да се подсещат за нея! ", избухна Савова.

" Моята лента е безусловно легална, тъй като аз имам записана марката на " Мисис България ", както и на " Мисис България Свят ". Това всеки може да го ревизира против 100 лв. в Патентното ведомство ", безапелационна е съперницата на Анита Мейзер.

Според нея сексбомбата от морската столица си правела " пиар на гърба й ". " Това продължава към този момент 10 години. " Анита Мейзер ли е най-важната в България, над закона ли е, че всички да се занимават с нея? ", пита Меги Савова.

Тя показа, че преди няколко години е направила опит да подписа мир с Анита. Не се получило, Мейзер дала отговор с " добре " на предлагането на Савова да докара свое момиче на състезанието, само че не удържала на думата си. " Аз й подадох ръка, а по-късно тя отново стартира да ме плюе ", огорчена е патентованата по думите й организаторка на " Мисис България Свят ".

От нервната реакция на Меги Савова става безпощадно ясно, че нито една от двете страни няма да се откаже в скоро време да зарови томахавката. И двете организаторки на двата състезанието с еднообразно лого са войнствено настроени и упорстват обществено заветният израз " всички права непокътнати " да отиде единствено при едната от тях.

" Ако Анита Мейзер счита, че съм нелегитимна, да ме съди. Но не го е направила, което към този момент споделя доста. Когато нейният конкурс бъде излъчен по СNN, да пристигна да ми се обади ", подканва съперниката си Савова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР