Нов член на Управителния съвет избра на свое Общо събрание

...
Нов член на Управителния съвет избра на свое Общо събрание
Коментари Харесай

Сдружението, държащо златната акция на Ботев Пд, има нов шеф

Нов член на Управителния съвет избра на свое Общо заседание Сдружение ПФК Ботев. За член на УС на организацията, миноритарен притежател на ПФК " Ботев " АД, на мястото на Теодор Бочев, който подаде оставка по персонални аргументи, с единогласие бе определен ландшафтен арх. Петър Петров.

Роденият през 1985 година в Карлово проектант, притежател на редица влиятелни награди, е началник на плана " Парк 110 години Ботев Пловдив ", с който през 2021 година печели второ място и в националния конкурс " Ландшафен проектант на годината 2020 ".
 Николай Киров пред завръщане отпред на Ботев (Пловдив)?
Николай Киров пред завръщане отпред на Ботев (Пловдив)?

Заменя Валентич

На траялото съвсем 2 часа заседание Сдружението одобри Отчета на УС за активността на организацията за интервала 18.09.2021 - 24.07.2022 година, както и Годишния финансов доклад за 2021 година

Общото заседание овласти Председателя на УС и/или негов прокурист да гласува/т на свиканото за 10 август Общо заседание на ПФК " Ботев " АД. На него се чака да бъде запълнен Съветът на шефовете на акционерното сдружение, както и да бъде повишен капиталът на сдружението, прецизираха от Сдружение ПФК Ботев.

Общото заседание също по този начин взе решение за правене на Етичен кодекс на Сдружението, който да бъде признат на последващо Общо заседание.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР