Нов арест и ново обвинение за хулиганство е повдигнато срещу

...
Нов арест и ново обвинение за хулиганство е повдигнато срещу
Коментари Харесай

Бившата жена на Венци Боксьора: Пуснат е без гривна, оставен е да се прибира с автобус

Нов арест и ново обвиняване за безчинство е повдигнато против Венцислав Дамянов, с прякор Боксьора, след спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи. Припомняме, че още трима души бяха арестувани за владеене на опиати. След спецакцията някогашната брачна половинка на Венци Боксьора разяснява ареста и обвиняванията против него.
„ Тук съм, не с цел да пазя Венцислав и не да извинявам неговото държание, по тази причина сме се развели. Но не мога да търпя такова държание. Той е пуснат от Софийски градски съд под домакински арест без гривна. Оставен е да се прибира самичък. Когато е пуснат, са го попитали какъв брой време му е належащо да се прибере. Посочено е 3 часа, толкоз лишава прибирането от София до Световрачене. Ако изпуснеш рейса, даже повече”, съобщи Анета Дамянова пред Нова телевизия.
По думите ѝ в дома на Венци Боксьора не е намерено нищо нелегално. Тя уточни, че в протоколите от прокуратурата също е записано, че пускат мъжа без гривна. За един от оплакалите се Анета Дамянова показа, че е правил редица закононарушения и спорът му с Венцислав е поради спекулация с жена.
„ Те споделят, че ги е боязън в действителност не е по този начин. Нашите деца са връстници и вървят дружно на кино. Ако човек се опасява за своя живот и за този на брачната половинка си, едва ли би си пуснал детето с нашето”, счита тя.
Анета Дамянова признава, че някогашният ѝ брачен партньор е осъждан неведнъж. Но прикани полицията да проверява всички, които приказват против Дамянов. Според нея те са същинската незаконна група.
„ Нека законът бъде еднакъв за всички - и за едните, и за другите. Ние приказваме за неведнъж арестувани хора - за трафик, за лихварство, за бежанци. Наистина в случай че полицията си свърши работата, ще види, че това е оперативната незаконна група в Нови Искър и селата в близост. Но не може да клеветят, това тормози мен и сина ми. Това е смачкване на самочувствието и подронване на престижа му”, съобщи още Анета Дамянова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР