Нотингам и Бърнли не излъчиха победител в срещата помежду си

...
Нотингам и Бърнли не излъчиха победител в срещата помежду си
Коментари Харесай

Нотингам и Бърнли поделиха точките в мач с фамозен гол и червен картон

Нотингам и Бърнли не излъчиха победител в срещата между тях от 5-ия кръг на Премиър лийг. Мачът на " Сити Граунд " приключи при резултат 1:1. Гостите първи откриха посредством Зеки Амдуни в 41-вата минута, а Калъм Хъдсън-Одой изравни в 61-вата. ВАР също имаше роля в мача, защото второ попадение на гостите бе анулирано в 77-ата минута.

Гостите поведоха в резултата в 41-вата минута. Лука Колеошо направи впечатляващ пробив по лявото крило и от аутлиинята върна топката към Лайл Фостър, който не съумя да нанесе удар, само че пък кълото се озова в Зеки Амдуни, който стреля във вратата за 0:1.

Нотингам обаче изравни резултата в 61-вата минута след страховит гол на Калъм Хъдсън-Одой. Той получи на ъгъла на наказателното поле и с акуратен диагонален изстрел откри далечния ъгъл на вратата и благодарение на гредата вкара за 1:1.

Бърнли можеше да си върне преднината в 77-ата минута, само че попадение на Лайл Фостър бе анулирано поради нарушаване в хода на офанзивата, което бе видяно след обзор на обстановката с ВАР. В края на мача гостите останаха в понижен състав, откакто Лайл Фостър получи пряк червен картон за жестоко нарушаване.

След това реми Нотингам е на 7-ата позиция в класирането със 7 точки. Бърнли пък спря серията си от загуби, печелейки първа точка, като се намира на 19-ото място в таблицата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР