Нотингам Форест подписа договор с вратаря Мат Търнър от Арсенал,

...
Нотингам Форест подписа договор с вратаря Мат Търнър от Арсенал,
Коментари Харесай

Нотингам Форест взе вратар от Арсенал

Нотингам Форест подписа контракт с вратаря Мат Търнър от Арсенал, като американският национал парафира четиригодишен договор, оповестиха от двата клуба.

Финансовите детайлности на договорката не бяха оповестени, само че английските медии разкриха, че Форест ще заплати 7 милиона английски лири за стража, плюс три милиона като бонуси според от представянето му.

29-годишният футболист има 32 мача след дебюта си за националния тим на Съединени американски щати през февруари 2021-а и също по този начин беше капитан на отбора по време на шампионата " Голд къп " тази година. Той завоюва тази конкуренция 2021-а и Лигата на нациите на КОНКАКАФ през 2023-а.

Търнър стана прочут в Мейджър Лийг Сокър, където изигра 111 мача за Ню Инглънд Революшън, преди да премине в Арсенал предходната година. Той беше запаса на Аарън Рамсдейл при " артилеристите " и има 7 дуела.

" Когато чух, че има интерес към мен, ми се стори добре за фамилията ми да дойда тук. Чувствам, че това е верният ход за мен сега ", сподели Търнър пред клубния уебсайт.

Търнър е третото попълнение на Форест след Ола Айна и Антони Еланга. Американецът може даже да се изправи против някогашния си тим, когато Форест гостува на Арсенал в събота за първия им мач от сезона във Висшата лига.

Очаква се " артилеристите " да заменят Търнър с вратаря на Брентфорд Дейвид Рая, оповестяват английските медии.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР