Нотариуса е бил ликвидиран за да не се разприказва. На

...
Нотариуса е бил ликвидиран за да не се разприказва. На
Коментари Харесай

Нотариуса е бил ликвидиран за да не се разприказва, смята Станкушев

Нотариуса е бил премахнат с цел да не се разприказва. На това мнение е шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Според него огромният въпрос е за какво Мартин Божанов е бил обичай.

„ Безсмислено е “, разяснява той.

Мястото, където се е случила кървавата препирня е високо охранявано

„ Мисля, че е имало заповед да бъде премахнат, с цел да не се разприказва. В момента, в който се е появил е бил заловен. Може би е трябвало да каже, преди да бъде погубен, нещо, което е доста значимо. Или да даде нещо “, добави Бойко Станкушев.

Той споделя, че всичките институции, които съществуват без някакъв забележим резултат от работата им, в този момент би трябвало да дават отговор.

„ Прекалено доста сме им дали и по случая с Мартин Божанов, и по делото „ Осемте джуджета “. Трябва да стартират да проверяват – свързани лица, клубове, коя е компанията записала клуба? Първата компания е благосъстоятелност на Божанов “, добавя той.

Станкушев е на мнение, че би трябвало да се разпитат ръководители на профилирани звена.

„ Слушах Бойко Рашков, който сподели, че 2021 година единствено няколко седмици откакто става министър, е приел и изслушал арбитър Цариградска, Ивайла Бакалова и Антикорупционния фонд. Когато сглобява картината, с цел да не се получи „ теч в системата “, пуска досието със събрана информация през деловодството на Министерство на вътрешните работи и напряко в ГДБОП. Но същия ден в една медия излиза информация какво се е говорило и какво се знае “,каза той.

Източник: NOVA
Още вести четете в Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР