Носовете на хората се различават по форма в зависимост от

...
Носовете на хората се различават по форма в зависимост от
Коментари Харесай

Формата на вашия нос издава какви сте в действителност

Носовете на хората се разграничават по форма според от това към какъв етнос принадлежат.
Докато при европейската раса носовете са най-разнообразни по форма, то тези на африканците са необятни и месести; американските индианци са с гърбави носове, а античните римляни – с огромни такива.
Съгласно науката френология, характерът на всеки човек може да се дефинира и съгласно формата на неговия нос. Прието е съществуването на 8 характерни форми на човешкия нос, които са свързани с избрани характерности на дадения субект. Огледайте се деликатно в огледалото с цел да определите коя форма най-добре подхожда точно на Вашия нос и проверете до каква степен – съгласно Вас – съответното изложение за Вашия темперамент дава отговор на истината.

1. Нубийски нос – откроява се от останалите по: по-голямата си дължина и плоския тил с ориентирана надолу най-широка точка. Ако сте с подобен нос, то значи сте чаровна и оптимистична персона, за която нерешщени проблеми няма.
Може би това се дължи и на събитието, че любознателността и любознанието са ви присъщи.
2. Гръцки нос – той е прав и тесен; в случай че природата ви е надарила с подобен, то би следвало да сте дистанцирани и предпочитате да сте „ в миманса “. Не коментирате страстите на близките, само че сте извънредно надеждни във връзка с сътрудници и другари. Прекалената Ви преданост може обаче, да ви е в ущърб при избрани условия.
3. Извит нос („ птичи клюн “) – закривен е като лула – от веждите чак до върха му.

Ако го имате, значи сте креативна персона, подготвена да жертва нещо значително в интерес на непосредствен, другар, и даже по-отдалечен прочут или чужд – при избрани условия. Не Ви е боязън да атакувате поставените си цели, даже и да наподобяват доста мъчно достижими; отстоявате и мнението си „ до край “.
4. Изгърбен нос – сходен е на „ птичия клюн “, само че извивката му стартира по-ниско – от носната кост до върха, който освен това е доста по-остър. Такъв нос подсказва, че сте подготвени да загърбите останалото за сметка на работата си, проявявайки увереност и организираност.
5. Чип нос – това е късичък нос, най-често срещаната форма и не стопира погледа на близките. Ако го притежавате, значи сте волева и пряма натура и сте подготвени да постигнете задачите си непременно.

6. Плосък нос – по-плосък е от чипия нос, с по-широки ноздри и подсказва за азиатски черти на характера: изключителна пламенност и темпераментност; в случай че го имате – пазете се от експлоадирания, тъй като те могат да бъдат неконтролируеми и доста рискови за тези, които са ви разярили.
7. Вдлъбнат нос – отличава се с дребна хлътналост при започване на носната кост, постоянно е срещан и не впечатлява близките. Но те се впечатляват от мощната ви сензитивност – в никакъв случай не откачвате да помогнете на изпаднали в потребност, потърсили помощта Ви.
8. Крив нос – характеризира се с ясно изразен мост, завършващ с крив връх.

Ако го имате, значи сте с извънредно гальовен темперамент, със податливост да проявявате прекален перфекционализъм във всичко, с което се захванете и, въпреки че се дразните, когато близките не демонстрират същото, то сте подготвени да ги изслушвате търпеливо по служебни и персонални въпроси като ги преценявате във връзка с тяхната житейска непоклатимост.
Е, в този момент към този момент сте наясно, какъв човек сте в същност…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР