Носителят на трофея в Лига Европа Челси изненадващо загуби у

...
Носителят на трофея в Лига Европа Челси изненадващо загуби у
Коментари Харесай

Валенсия изненада Челси

Носителят на трофея в Лига Европа Челси изненадващо загуби вкъщи от Валенсия с 0:1 в първия им мач от група Н на Шампионската лига. " Прилепите " завоюваха с гол на Родриго (74) и нанесоха първа загуба на лондончани на техния „ Стамфорд Бридж “ от три години насам. В другата среща от групата Аякс разруши гостуващия Лил с 3:0 и оглави класирането.

Мениджърът на домакините Франк Лампард трябваше да извърши насилствена промяна още в осмата минута, когато младокът Мейсън Маунт пострада от недодялан фаул на Франсис Коклен. Той продължи да играе, само че даде знак, че не може да продължи и на негово място в игра се появи Педро. „ Сините “ преобладаваха през първата част, само че едвам в края ѝ пропуснаха две преференциални благоприятни условия посредством бразилеца Вилиан.

След почивката картината на терена не се промени изключително до 74-ата минута, когато Валенсия откри след заучено състояние. Родриго Морено овладя топката в наказателното поле след свободен удар и преодоля вратаря Кепа Арисабалага за 0:1, пращайки топката под напречната греда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР