Носителят на трофея от “Шампион на шампионите” и финалист в

...
Носителят на трофея от “Шампион на шампионите” и финалист в
Коментари Харесай

Шон Мърфи надви сензацията на Scottish Open

Носителят на трофея от “Шампион на шампионите” и финалист в Шампионата на Обединеното кралство по снукър Шон Мърфи се класира за трети кръг на Германския Мастърс, който ще се организира в Берлин. Магьосника съкруши с 5:2 във втория стадий на предварителната фаза Юпен Цао, като мачовете от 1 и 2 кръг се организираха в Барнзли.

Tired of the same old games at Christmas...?

We roped in @Magician147 and @kendoherty1997 to try out our boredom-busting 'Who Am I'... How high can they set the bar?

Check out our mega Christmas ticket deals https://t.co/qaYRFhyA2U pic.twitter.com/bWwrBCVLnP
— World Snooker (@WorldSnooker1) December 21, 2017
Както е известно, Цао бе приятната изненада на изиграния предходната седмица шампионат от “Домашните нации” в Шотландия, където на финала позволи поврат от 8:4 до 8:9 от Нийл Робъртсън. Срещу Мърфи обаче 27-годишният китаец не можа да направи нито един по-сериозен брейк, а десетият в историята притежател на “Тройната корона” се регистрира със серии от 53, 70 и 52 за триумфа.

Бари Хоукинс, който се показва под упованията през този сезон и не се е класирал нито един път до момента на четвъртфинал (и има осминафинал единствено в Шанхай Мастърс), съкруши с 5:2 Лиам Хайфийлд и също ще взе участие във етапа в Берлин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР