Носителят на титлата във версия WBC в свръхтежката категория на

...
Носителят на титлата във версия WBC в свръхтежката категория на
Коментари Харесай

Тайсън Фюри иска мач през лятото, призова Усик за бой

Носителят на купата във версия WBC в свръхтежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри няма самообладание още веднъж да се качи на кръга.

Той желае промоутърът му Франк Уорън да му провежда мач през лятото в Англия, като няма искания за противника. В момента настойчиво се приказва, че през декември Фюри ще се съкруши с първенеца на останалите четири водещи федерации Александър Усик в Близкия Изток, само че на Фюри не му се стои със скръстени ръце до тогава.
 Боб Аръм предвижда мач Усик - Фюри през декември
Боб Аръм предвижда мач Усик - Фюри през декември

Мястото на срещата ще бъде Близкия Изток

" Не се бих през декември не по своя виновност. Опитах да направя мач със заека Усик, само че той не искаше. Опитах да си направя мач с Антъни Джошуа, Анди Руис пък изиска 20 милиона $. Мога да се удрям с всеки, когато и да е. Нямам самообладание да се удрям с Усик, с Ей Джей. Който и да е, ще го нокаутирам ", изцепи се Фюри.

Франк Уорън към този момент разгласи, че желае да направи мач на Фюри през лятото, само че казусът е, че водещите боксьори в категорията към този момент имат проведени мачове в този интервал. Така най-вероятна наподобява борба с Анди Руис, в случай че парите отново не се окажат спънка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР