Носителят на титлата на България по плажен футбол МФК Спартак

...
Носителят на титлата на България по плажен футбол МФК Спартак
Коментари Харесай

Шампионът МФК Спартак потвърди участие в Шампионската лига по плажен футбол

Носителят на купата на България по плажен футбол МФК Спартак (Варна) удостовери своето присъединяване в Шампионската лига. Тимът от морската столица ще съставлява страната в главния кръг от конкуренцията, която за трета поредна година ще се организира в португалския град Назаре. През този сезон уредниците усилиха доста броя на тимовете, които имат право на присъединяване в главната скица и квалификациите на най-силния клубен шампионат на континента, като се чака общият им брой да надвиши 80.

``
реклама
За първи път в историята на конкуренцията има клубен коефициент, а първите шест страни в него ще бъдат показани от по три тима - Португалия, Русия, Италия, Украйна, Полша и Испания. Турция, Унгария и Швейцария ще са с по двама представители, а всички други страни - с по един в главната скица. Успоредно ще бъде извършен и шампионат за подали поръчки тимове отвън главната скица, който ще излъчи още осем отбора, които ще се включат във втората фаза на шампионата.
МФК Спартак записа извънредно показване през 2018 година, стигайки до осминафинал в шампионата. Така варненци станаха първият роден отбор, който прескача груповата фаза в главния кръг. В края на сезона пък спартаклии заеха и влиятелното 23-то място в общата класация за всички времена в шампионата, изпреварвайки тимове като Бенфика, Милан, Бешикташ, Леванте, Марсилия и ЦСКА (Москва).
Родният първенец продължава своята подготовка във Варна, а до заминаването си отборът ще опита да уреди и няколко контролни срещи. Жребият за Шампионската лига ще бъде изтеглен в края на месеца, като преди този момент уредниците ще дефинират разпределението на тимовете по урни. Срещите в Назаре започват на 30 май, а главният кръг стартира ден по-късно. Груповата фаза би трябвало да приключи на 2 юни, след което са директните елиминации. Клубният отличник на континента ще стане явен на 9 юни. В шампионата ще се изиграят повече от 250 мача.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР