Носителят на шест златни медала от олимпийски игри Райън Лохти

...
Носителят на шест златни медала от олимпийски игри Райън Лохти
Коментари Харесай

Райън Лохти се завърна с победа и поглед към Рио 2020

Носителят на шест златни медала от олимпийски игри Райън Лохти се завърна с победа след 14-месечно неявяване от професионалния спорт. 35-годишният играч победи в дисциплината на 200 м съчетано плуване по време на националния шампионат на Съединени американски щати.

" Струваше ми се доста по-лесно преди 10 години. Чувството е хубаво да се върна към надпреварите и назад в спорта, който обичам ", сподели Лохти.

Американецът приключи с време 1:57,76 мин., като завоюва 27-а купа от националните шампионати. След завръщането основната цел пред Лохти са олимпийските игри в Токио следващата година.

Преди близо три години състезателят беше отхвърлен от американската федерация за 10 месеца поради абсурда с негово присъединяване, който избухна по време на игрите в Рио.

Лохти се опита да изфабрикува версия за обира си по време на олимпиадата. Американецът разгласи, че той и няколко негови съотборници са били застрашени с оръжие от локални служители на реда, само че след това той призна, че е лъжесвидетелствал.

Миналото лято Лохте получи 14-месечно наказване поради фотография, следствието на която потвърди нарушение на антидопинговите разпореждания поради интравенозна инфузия (венозно вливане на вещества).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР