Носителят на Оскар актьор Матю Макконъхи вероятно е следващата знаменитост,

...
Носителят на Оскар актьор Матю Макконъхи вероятно е следващата знаменитост,
Коментари Харесай

Матю Макконъхи обмисля дали да се включи в надпреварата за губернатор на Тексас |

Носителят на " Оскар " артист Матю Макконъхи евентуално е идната звезда, която ще излезе и на политическата сцена. 

При разискване на политическите въпроси в изявление с радиоводещия Хю Хюит звездата от „ Клубът на купувачите от Далас “ и „ Маджик Майк “ изглеждаше като че ли обмисля концепцията за присъединяване в изборите през 2022 година, където актуалният губернатор Грег Абът ще се бори за преизбиране. 

Републиканецът Абът понесе доста рецензии за, настъпила след рекордно захлаждане и снежни стихии в Тексас през февруари. 

На въпроса дали ще се кандидатира за губернатор на щата или друга политическа служба артистът отговори, че не е решил, само че не го изключи. 51-годишният Макконъхи е роден и израснал в Тексас, преди да се реалокира в Лос Анджелис, където добива известност с функциите си в сантиментални комедии като „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “.

„ Искам да кажа, че това не зависи от мен. Това зависи от хората повече, в сравнение с от мен “, сподели Макконъхи.

„ Политиката ми се коства разрушена сега. И когато политиката предефинира задачата си, бих могъл да бъда доста по-заинтересован ", добави той.

В изявлението той разказва своята политическа философия като „ зад персоналните полезности, с цел да възстановим обществените си сделки между тях като американци “.

„ Все още се колебая какъв брой можеш да свършиш в политиката и не знам дали политиката е моят метод да реализира това, за което може би съм най-добре квалифициран “, сподели той.

Макконъхи, който завоюва " Оскар " за ролята си в драмата „ Клуба на купувачите от Далас “ през 2013 година, би бил една от поредицата звезди, които са опитвали или печелили политически пост в Съединени американски щати.

Сред тях са президентите Доналд Тръмп и починалият Роналд Рейгън, някогашният губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер, някогашният кмет на Кармел Клинт Истууд и някогашният губернатор на Минесота Джеси Вентура.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР