Носителят на Оскар актьор Джордж Клуни приветства президента Байдън като

...
Носителят на Оскар актьор Джордж Клуни приветства президента Байдън като
Коментари Харесай

Джордж Клуни одобрява Камала Харис, приветства Байдън за „спасяването на демокрацията“ след язвителна публикация, призоваваща prez да напусне

Носителят на Оскар артист Джордж Клуни приветства президента Байдън като воин за „ спасяването на демокрацията “ и поддържа Vice Президентът Камала Харис – единствено две седмици след като призова президента да се откаже от изборите в остра обява.

„ Президентът Байдън сподели какво е същинско водачество. Той още веднъж избавя демокрацията. Всички сме толкоз разчувствани да създадем каквото можем, с цел да подкрепим вицепрезидента Харис в нейното историческо премеждие “, сподели Клуни пред CNN в изказване във вторник.

Какво би трябвало да знаете за решението на президента Байдън да се отдръпна от президентската конкуренция през 2024 година:

Президентът Байдън разгласи в неделя, че се отдръпва от президентската конкуренция през 2024 година – откакто седмици наред видни демократи и донори го призоваваха да се отдръпна след пагубното му показване в първия президентски спор. В писмо, оповестено в X неделя следобяд, Байдън призна, че е в „ най-хубавия интерес...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР