Носителят на Купата на Франция за миналия сезон - ,

...
Носителят на Купата на Франция за миналия сезон - ,
Коментари Харесай

Пълен крах: "Звездите" Меси и Мбапе аут от Купата на Франция!

Носителят на Купата на Франция за предишния сезон - , отпадна още на 1/8-финалите в тазгодишното издание на конкуренцията, откакто като загуби от Ница след осъществяване на дузпи!
Въпреки че дуелът се организира на митичния " Парк де Пренс " и футболистите на парижани имаха голямо игрово предимство (68:32 % притежание на топката), те не съумяха да отбележат гол в постоянното време и се стигна до непосредствено осъществяване на дузпи без продължения...
Лионел Меси бе титуляр в състава на Маурисио Почетино за първи път, откакто прекара заболяване от Ковид-19, само че несъмнено не бе във върхова форма. Килиан Мбапе пък остана запаса, само че се появи в игра в 64-ата минута!
Бълхата би първата дузпа за ПСЖ и бе прецизен, а същото стори и Мбапе, който бе под №2 в листата на Почетино за осъществяване на наказателни удари.
При резултат 3:2 за Ница при дузпите, Леандро Паредес сгреши, само че незабавно по-късно Джиджи Донарума улови четвъртото осъществяване на Ница и интригата се резервира. При седмите удари от бялата точка някогашният футболист на Байерн Мюнхен - Данте, осъществя невъзмутимо в средата на вратата, а след него зад топката застана юношата на Барселона Шави Симонс...
За негово голямо отчаяние, вратарят на Ница и някогашен пазач на ПСЖ - Марчин Булка, усети посоката на шута му и блесна със избавяне, което прати тима му на 1/4-финалите за Купата на Франция!

Content made on
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР