Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив

...
Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив
Коментари Харесай

Крушарски: Договорът ни с новия спонсор ще позволи да постигнем повече успехи

Носителят на Купата на България в последните две години Локомотив Пловдив показа новия си общоприет спонсор в лицето на букмейкърската компания WINBET. Договорът е за 3 години, като надписът на компанията ще е на фланелките на футболистите.

" Благодаря на сътрудниците от WINBET, диалогът беше доста явен, къс и прецизен. Това ще разреши на Локомотив да направи крачка към по-големите триумфи след положения до в този момент 6-годишен труд, ще бъде от помощ ", разяснява притежателят на клуба Христо Крушарски.

" Компанията може да получи и част от собствеността в бъдеще, зависи по какъв начин ще се показа предприятието ", добави той.

" Ситуацията в целия свят е шокираща, не ни плаши, за отегчение Локомотив скоро ще си покаже главата над водата, знаете проблемите в целия свят какви са. Финансовите проблеми ще се задълбочават, търговията се срутва, от това, че човек не може да пътува губи милиони. Ние сме " железобеннонна стена, имаме вяра си в клуба, не съм излъгал никой, както и никой не ме е излъгал. До края на годината сме обезпечени финансово ", разяснява още той.

" Сега няма да ми доближават 200 000 лв., беше 500 000 лв.. Бизнесът с метеорологията ще е №1, занапред почват да ме търсят, стартирам план в Турция, Уганда, Аржентина, Локомотив ще е гарантиран в идващите 50 години ", сподели още Христо Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР