Носителят на 5 титли от Европейски първенства за юноши и

...
Носителят на 5 титли от Европейски първенства за юноши и
Коментари Харесай

Радослав Росенов: Тази категория ми пасва идеално


Носителят на 5 трофеи от Европейски шампионати за юноши и младежи Радослав Росенов дебютира на интернационалната сцена в категория до 63.5 кг. 18-годишният ни гений ще опита да се утвърди в нея, с упоритост за гонене на квота за Игрите в Париж.

" Бях чудесно квалифициран за шампионата в Марибор и това се отплати като резултат. Тренирах доста крепко, бях на лагер на " Белмекен " с юношите, след това в София и с мъжете и бях квалифициран в действителност доста добре. Играх на тази категория на шампионата в Пловдив, видях че ми пасва идеално и отидох със самочувствие в Марибор. Искахме да забележим по какъв начин ще се нагодя там, в тази конкуренция. Радвам се, че се получи толкоз добре. Това е олимпийска категория, което е значимо за мен ", разяснява Росенов.

Националът ни добави, че се усеща спокоен и тренира с огромно предпочитание след всеки един триумф " Предполагам, че ще вземам участие на Диамантената лига в края на годината. Конкуренцията в действителност е доста сериозна. Не съм се срещал още с всички боксьори от тази категория. В Марибор обаче играх в първия мач с европейския вицешампион, доста добър боксьор, добре че имам физиката и душeвността, с цел да печеля. Сега лагерите не престават ", сподели още Росенов.
 Венелина Поптолева: Резултатът в Будва ме изненада
Венелина Поптолева: Резултатът в Будва ме изненада

Удовлетворена съм от представянето си, споделя тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР