Носителят на 3 титли от Големия шлем - Анди Мъри,

...
Носителят на 3 титли от Големия шлем - Анди Мъри,
Коментари Харесай

Бебе номер 4 спря Анди Мъри за турнира в Дубай

Носителят на 3 трофеи от Големия шлем - Анди Мъри, няма да взе участие на тенис шампионата в Дубай, който би трябвало да стартира на 15 март. Причината не е травма, а щастливо събитие в живота му.

Бившият номер 1 в света е станал татко за четвърти път, оповестява английският вестник " Сън ".
View this post on Instagram

Новината е изненадваща, защото никой не знаеше, че брачната половинка на тенисиста Ким е бременна. Двамата не обичат медийното внимание и крият персоналния си живот, както от медиите, по този начин и от обществените мрежи, където рядко разгласяват фотоси.

Детето е четвърто в фамилията на Мъри. Двамата с Ким са родители на две девойки - София (5 години) и Еди (3 години), и наследник Теди (1 година).
View this post on Instagram

През 2019 година Мъри съобщи, че има потребност от отмора, защото изпитва мощни болки в крайници. След присъединяване си на Откритото състезание на Австралия той се подложи на интервенция за промяна на става. Бяха му нужни няколко седмици, с цел да се възвърне и още веднъж да стартира да тренира и да се завърне на корта за няколко мача през белязаната от пандемия 2020 година Той игра в Синсинати, на Откритото състезание на Съединени американски щати и на " Ролан Гарос ".

През 2021 година той пропусна Откритото състезание на Австралия, защото даде позитивен тест за ковид.

Още за фамилията на Мъри, четете тук:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР