Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал проведе

...
Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал проведе
Коментари Харесай

Иван Иванов тренира проведе тренировка с Рафаел Надал в неговата академия

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем Рафаел Надал организира подготовка с родната ни тенис вяра Иван Иванов. Испанецът най-вероятно ще се завърне в игра на корта през ноември, като се чака той да взе участие на Мастърс шампионата в Париж.

14-годишният Иванов пък е част от академията на Надал от месец август предходната година.

Надал и Иванов направиха взаимна подготовка, която беше следена от друга огромна звезда на испанския тенис, а сега част от треньорския щаб на Надал - Карлос Моя. Надал и Моя са останали впечатлени от представянето на Иван в академията и това, че е единствено на 14 годишна възраст.

На следобедната подготовка във вторник нашето момче е записало победа над третия в международната класация за юноши Ярослав Демин, който също се приготвя в академията на Надал.

До края на годината Иван Иванов ще вземе присъединяване в едни от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за юноши и девойки „ Еди Хер " и „ Ориндж Боул " в Съединени американски щати. Българинът ще се състезава при 18-годишните. През предходната година Иванов завоюва купата до 14 година на „ Ориндж Боул ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР