Носителките на титлите Мис не би трябвало да сме по-умни

...
Носителките на титлите Мис не би трябвало да сме по-умни
Коментари Харесай

Лейди България 2020: Ние, миските, сме по-умни от министрите

 " Носителките на купите " Мис " не би трябвало да сме по-умни от министрите, само че се оказва, че това е по този начин. " Това съобщи една от най-красивите протестиращи на жълтите павета - Лейди България 2020 Татяна Иванова. Красавицата стана звезда на митингите, откакто се появи с короната си от състезанието и лентата, само че носейки надпис " Не е редно миските ни да са по-умни от министрите ".

" Нямах никакво желание да отивам на митингите с короната и лентата, само че приятелки ме накараха. Протестирам от първия ден, просто те ми споделиха: " Ето, ти си обществена персона, за какво не отидеш с короната?! " Всъщност е в действителност недопустимо ние, носителките на купите " Мис ", да сме по-умни от министрите с купени дипломи, каквото е нашето усещане в последно време ", призна за " България Днес " хубавицата. Татяна е безапелационна, че не е желае да подцени или обиди своите " колежки " от състезанията за хубост, а единствено с подигравка да покаже на ръководещите какво мисли за тях.

Въпреки че е канена неколкократно да взе участие в конкуренцията " Мис Плеймейт ", Татяна избира " Лейди България ". " Там идеята е благотворителна, събират се средства за битка с рака. А и мисля, че на хората им омръзна от състезания като " Мис Плеймейт ". Омръзна им да гледат девойки, които наподобяват изцяло еднообразно ", признава хубавицата. Татяна отича, че още веднъж ще е на жълтите павета, до момента в който не се промени моделът на ръководство. По думите й в страната е нужна смяна и е значимо партиите да чуят гласа на младежите и точно на тях да дадат ръководството на страната.

" Не е нужна единствено оставка, нужна е цялостна смяна на системата, на модела, защото тази корупция и бюрократщина унищожава всичко. Аз самата имам бизнес, салон за хубост, и не желая да ви споделям на какъв рекет и напън съм била подлагана ", откровена е Лейди България 2020.

Татяна е и срещу " старите муцуни ", които се пробват да се наложат в митингите на гърба на същински искащите смяна и предизвестява младежите да не се подвеждат по празни обещания на към този момент изчерпани политици от предишното. И разкрива, че точно по тази причина ще продължи да стачкува, защото самата тя е майка и желае детето й - дребната Ивон, да има бъдеще.

" Отричам изрично експанзията от страна на протестиращите, изключително неприятно бе и случилото се с Даниела Дариткова и Корнелия Нинова. Затова и се съгласих да отида с короната и лентата на митинга, защото избирам някакъв пърформанс и артистичност в изразяването на неодобрение, а не грубата експанзия и насилието ", откровена е още хубавицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР