Носителката на титлата за най-красива българка за 2015 г. Радост

...
Носителката на титлата за най-красива българка за 2015 г. Радост
Коментари Харесай

20 бона от раз пръска Мис България 2015 за парцалки

Носителката на купата за най-красива българка за 2015 година Радост Тодорова съумя да профука над 20 хиляди лв. единствено за няколко минути.

Случката се разиграла в ЦУМ – Москва, в който нашенката с обсег пазари.

И макар че парите не са по никакъв начин малко, за тях Радост си купила едвам няколко неща, написа в. „ България през днешния ден ”.

Отивайки в скъпарския магазин в съветската столица, тя била наясно тъкмо какво желае да вземе. Възползвала се и от промицията – „ вземи 3, заплати 2 ”. Но отново съумяла – за чанта, чифт обувки и няколко парцалки, да профука баснословната сума.

Според думите й, всичко е преценено и премислено.

Тя влага към този момент единствено в скъпарски марки, а не в нискобюджетни такива, които експлоатират деца при производството на продуктите си, написа още изданието.

Що се отнася до парите, Тодорова твърди, че месеци наред е пестила, с цел да направи този оглушителен пазар при идването си в Москва.

Ще напомним, че от известно време миската живее в съветския град Тула. Тя се реалокира там, с цел да е до половинката си – национала Георги Костадинов. Футболистът играе за тамошния тим.

И за всички е ясно, че финансите за великодушните пазари на хубавицата надали са спестени стотинки, а идват по-скоро от наградите на Костадинов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР