Носителката на титлата Мис Вселена България Радостина Тодорова, която наскоро

...
Носителката на титлата Мис Вселена България Радостина Тодорова, която наскоро
Коментари Харесай

Радост Тодорова се обясни в любов на Георги Костадинов

Носителката на купата Мис Вселена България Радостина Тодорова, която неотдавна разгласи, че е в очакване на първото си дете от футболния национал Георги Костадинов, се изясни в обич на половинката си по случай втората годишнина от началото на връзката им.

Тя разгласява в обществените мрежи кадър, на който театралничи с голям букет розови рози и към него написа:

"Ох, всички, които ме познават добре, ще се досетят какъв брой време мислих какво да напиша... нали съм си стихотворец романтик. НО... в тази ситуация желая да кажа единствено едно голямо БЛАГОДАРЯ на Човека с основно "Ч ", който ме почита, обича, цени и поддържа, както в плановете и насладите ми, по този начин и в неуспехите и в компликациите по пътя ми! Човекът, с който изживях най-хубавите две години от живота си и с който виждам бъдещето си. "

Към различен кадър в Инстаграм Радостина е написала на британски: "Няма потребност от думи. "

Манекенката и 28-годишният футболист разкриха преди към 3 седмици, че са в очакване на първото си дете. В момента двойката се подвизава в Тула, където Костадинов играе в локалния Арсенал.

Радостина бе българката, която показа страната ни на състезанието Мис Вселена през 2015 година Тогава клип с неин благ жест обиколи света. По време на награждаването водещият обърка името на победителката и когато разгласи същинската Мис Вселена филипинката Пиа Алонско Вуцбах бе толкоз смутена, че не посмя да излезе напред, с цел да получи короната си и Радостина бе индивидът, който я насърчи да отиде и да получи заслужената премия.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР