Носителката на титлата Мис България Свят от 2017 година Вероника

...
Носителката на титлата Мис България Свят от 2017 година Вероника
Коментари Харесай

Миската Вероника Стефанова: Страхливци са мъжете, които бият жени!

Носителката на купата Мис България Свят от 2017 година Вероника Стефанова разяснява в изявление за „ България Днес “ една от най-горещите тематики в обществото ни - домашното принуждение над дами.
 

Самата Вероника не е била жертва на принуждение и споделя, че израснала в патриархално семейство.

„ За мен е доста плашеща тази тематика. Имам познати и другари, които са били подложени на подобен вид принуждение. Странно ми е по какъв начин дамите не улавят тази част от характера на мъжа, не усещат сигналите още при започване на връзката. Едва ли внезапно гръмва бомбата, деянията на експанзия би трябвало да са видяни по-рано. Чувала съм, че доста от жертвите се привързват към насилника. Трябва в точния момент да потърсят помощ, да получат верните препоръки и да се оттеглен, преди да е станало късно. Има хиляди способи да избягаш, не разбирам дамите, които се връщат при насилниците. Не мога да ги осъждам, тъй като в никакъв случай не съм била в тяхното състояние.

Вероника Стефанова е обезпокоена за децата, които порастват в такива фамилии. Тя е уверена, че тези кавги рефлектират върху душeвността им. Тя счита, че в такива обстановки майката първа би трябвало да си тръгне поради децата.

„ Няма по какъв начин тези насилници да са мъже, това е все едно да се възхищаваш на тигър, който убива коте. За мен това не са мъже, а страхливци. Мъжът би трябвало да е опора на фамилията, а не да атакува по-слабите “, безапелационна е Вероника.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР