Носителката на Оскар Даян Кийтън се завръща за продължението на

...
Носителката на Оскар Даян Кийтън се завръща за продължението на
Коментари Харесай

Необикновената Даян Кийтън: Не харесва естетичната хирургия и боята за коса

Носителката на " Оскар " Даян Кийтън се завръща за продължението на " Book Club " .

Във кино лентата към този момент 77-годишната най-самоуверената холивудска звезда играе с Джейн Фонда, Мери Стенбъргън и Кандис Берген като нейните най-хубави приятелки. Кийтън още веднъж е в ролята на Даян, жена на 70 години, непохватна, ексцентрична, обичаща мъжките облекла и широкополите шапки.

" Откраднахме куп хрумвания от нейния живот ", споделя режисьорът Бил Холдерман, който е съавтор на сюжета със брачната половинка си Ерин Симс.
В първия филм овдовялата е по отношение на Анди Гарсия. В продължението четирите приятелки отиват в Италия за моминското празненство на Фонда. Следват огромни вечери, дълги рокли, магазини, голи скулптури. И алкохол. Много алкохол.

Първият " Book Club " изкарва осем пъти повече от бюджета си, като се харесва на хора над 60 години, които обичат " Сексът и градът ".

" Пристрастена съм към това да се кача в колата си и да карам по улиците на Лос Анджелис ", описа самата актриса.
По време на разходките си тя обича да снима порти на здания и разгласява техни фотоси в Instagram.

Даян Кийтън е невероятна актриса в доста връзки – тя е известна да вземем за пример с отвращението си към козметичната хирургия и боята за коса . Днес тя живее с Реджи, избавен ретривър с рошава четина, на който е кръстен нейния Instagram акаунт.

Човекът, който пръв вижда нейния сексапил, е Уди Алън, който през 1971 година я кани в бродуейския театър " Play it Again, Sam ". Двамата се влюбват, разделят се другарски и по пътя си, само че вършат осем кино лентата дружно. В записките си от 2020 година Алън разказва Кийтън като своята " северна звезда ", индивидът, чието мнение е най-важно.

Мемоарите ѝ от 2011 година разкриват, че при започване на 70-те години е прекарала четири години в булимия , за която, както написа, не може да вини никого, с изключение на себе си.

" Всички ние имаме обстановки, които от време на време са сложни. Трябва да се оправиш с тях! “, споделя актрисата.
В момента снима нов филм в Северна Каролина с Кати Бейтс
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР