Носителката на Оскар Ан Хатауей поде инициативата снимачните площадки на

...
Носителката на Оскар Ан Хатауей поде инициативата снимачните площадки на
Коментари Харесай

Ан Хатауей апелира Холивуд да чисти след себе си снимачните площадки

Носителката на " Оскар " Ан Хатауей поде самодейността снимачните площадки на филмовата промишленост да не оставят никакви боклуци след приключването на снимачния развой, оповестява Контактмюзик.

Самата актриса в персоналния си живот се пробва да понижи замърсяването до най-малко. Тя тотално се е отказала от пластмасовите опаковки и продукти за еднократна приложимост. Ползва единствено стъклени чаши и бутилки, в семейството си няма пластмасови съдове и контейнери, а железни - от неръждаема стомана.

Хатауей станала изключително сензитивна към тематиките за опазването на околната среда след раждането на сина й Джонатан преди три години.

Сега носителката на " Оскар " е подела самодейността и филмовата промишленост да си наложи известна екодисциплина. По нейните думи холивудските продукции се числят към огромните замърсители. След снимачния развой на всички места се търкалят пластмасови бутилки и чашки за кафе, изхвърлят се огромни количества храна от кетъринга.

Хатауей упорства още при започване на филмовите продукции на всички участници в снимачния развой да бъде раздаван комплект с нулев показател на замърсяване, който да може да се рециклира, както и да не се позволяват пластмасовите произведения за еднократна приложимост. " Отговорни сме за това какво завещание ще оставим на децата си и за метода, по който се отнасяме към природата! ", упорства актрисата. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР